top of page

Diensten

Wil je jouw bedrijf online in de markt zetten, maar weet je niet waar je moet beginnen? Om jou met Social Media te helpen hebben we besloten de handen ineen te slaan met meerdere fotografen. Hiermee bieden wij een totaalpakket van beeld en tekst aan. Van professionele foto's tot pakkende teksten. Lever je liever zelf het beeldmateriaal aan? Dat kan ook!​

Door middel van verschillende pakketten die wij aanbieden zit er altijd een pakket tussen dat past bij jouw onderneming. Aan de hand van een content kalender posten wij elke week nieuwe berichten voor jouw Social Media kanalen en zorgen wij dat acties en belangrijke mededelingen zo snel mogelijk worden geplaatst. Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel contact met ons op!

Socials

Een website is belangrijk voor je bedrijf om te laten zien wat de mogelijkheden zijn. Je wilt je bedrijf natuurlijk op de kaart zetten en door middel van een website kan je je verhaal vertellen, je diensten aanbieden, een blog bijhouden, je personeel voorstellen en nog veel meer. 

 

Ben je op zoek naar een nieuwe website of is je huidige website toe aan een make-over? Samen bespreken we wat je wensen zijn en je budget is, waarna we voor je aan de slag gaan. Als je benieuwd bent naar onze eerder gemaakte websites, kan je deze hieronder vinden en wie weet doe je alvast wat inspiratie op.

Websites

Branding is niet iets wat je doet, het is wat je bent en waar je 100 procent achter staat.

Het is belangrijk dat je de juiste boodschap, die jij voor ogen hebt voor je bedrijf, ook op de juiste manier overbrengt naar je klanten. Hiermee bedoelen we niet alleen een logo of een slogan, maar het gaat om het totaalplaatje. Alles moet op elkaar aansluiten en moet uitstralen waar jij en je bedrijf voor staan. Dit kan natuurlijk erg lastig zijn. Van logo's tot visitekaartjes, huisstijlen en nog veel meer, alles is mogelijk en graag helpen we je om je (startende) bedrijf door middel van branding op de kaart te zetten.

Branding

bottom of page